Συνέδριο Επιχειρηματικότητας “DO I.T.” από την Thinc Thrace incubator

Time to read
less than
1 minute
Read so far

November 27, 2023 - 16:07
0 comments
Η Θερμοκοιτίδα Επιχειρήσεων του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, Thinc Thrace incubator, με ανάδοχους φορείς τις εταιρείες ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης & ΦΜ Επιχειρείν, διοργανώνει το Συνέδριο Επιχειρηματικότητας “DO I.T.” (Do – In – Thrace)
 
Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο Εκδηλώσεων του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών στα Κιμμέρια Ξάνθης, την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 9:30 π.μ.
 
Στόχος της νέας πρωτοβουλίας της Thinc Thrace incubator, είναι η ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και καινοτομίας στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Πιο συγκεκριμένα, μέσα από το Συνέδριο δίνονται τα απαραίτητα εφόδια σε κάθε ερευνητή και νέο της περιοχής για τη δημιουργία της δικής του νεοφυούς επιχείρησης, με την υποστήριξη του οικοσυστήματος καινοτομίας της περιοχής.
 
Το Συνέδριο θα περιλαμβάνει τις παρακάτω ενότητες:

Α. Ομιλίες καταξιωμένων επιχειρηματιών

Κατά την διάρκεια του συνεδρίου, θα μοιραστούν την δική τους ιστορία επιτυχίας, καταξιωμένοι επιχειρηματίες της περιοχής από πολλούς και διαφορετικούς τομείς.
 
Ειδικότερα, το συνέδριο θα τιμήσουν με την παρουσία τους οι:
Γιώργος Γιορδαμλής, Πρόεδρος της Prisma Electronics
Γιώργος Μυλωνάς, Πρόεδρος & CEO της Alumil
Απόστολος Παπαδόπουλος, CEO της Meat Company
Δημήτρης Σαράντης, Πρόεδρος Δ.Σ. της ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΕΙΑ Α.Ε.
Δρ Γιώργος Σπανός, Αντιπρόεδρος & CEO της Domes Resorts
Βασίλης Τοροσίδης, Επιχειρηματίας – Πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής

Β. Διαγωνισμός Παρουσίασης Επιχειρηματικών Ιδεών

Στη συνέχεια του συνεδρίου θα διεξαχθεί διαγωνισμός Pitching. Οι ομάδες της Θερμοκοιτίδας θα κληθούν να παρουσιάσουν τις καινοτόμες ιδέες τους και να αξιολογηθούν από την επιτροπή αλλά και το κοινό για να διεκδικήσουν χρηματικά έπαθλα.

Γ.  Μουσική Συναυλία

Το συνέδριο “DO I.T.” θα ολοκληρωθεί με μια ξεχωριστή μουσική συναυλία από τους δημοφιλείς Underhill West, ολοκληρώνοντας μια μέρα γεμάτη έμπνευση, δικτύωση και ενδυνάμωση των δημιουργικών δεξιοτήτων.
 
Η συμμετοχή στο συνέδριο επιχειρηματικότητας είναι δωρεάν.
 
Do – Interact – Thrive
 
Ετοιμαστείτε για μια μέρα γεμάτη έμπνευση και δημιουργικότητα.
 
Σας περιμένουμε όλους εκεί!