Συνάντηση προσωρινού ΔΣ Πανελληνίου Συλλόγου Φορέων Παροχής Γεωργικών Συμβουλών με τον κ. Σταμενίτη

Time to read
less than
1 minute
Read so far

November 15, 2023 - 09:55
0 comments

Ο Yφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Διονύσης Σταμενίτης, συζήτησε με το προσωρινό διοικητικό συμβούλιο του Πανελλήνιου Συλλόγου των Φορέων Παροχής Γεωργικών Συμβουλών.

 

Ο Yφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης συζήτησε με το προσωρινό διοικητικό συμβούλιο του Πανελλήνιου Συλλόγου των Φορέων Παροχής Γεωργικών Συμβουλών.

Το προσωρινό διοικητικό συμβούλιο του Πανελλήνιου Συλλόγου των Φορέων Παροχής Γεωργικών Συμβουλών (Farm Advisors) συναντήθηκε την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2023 με τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Διονύσιο Σταμενίτη, αρμόδιο μεταξύ άλλων και για τα θέματα των γεωργικών συμβουλών όπου και συζητήθηκαν διεξοδικά:

Ο υφυπουργός υπερθεμάτισε στα ανωτέρω, συμφώνησε στην στενότερη συνεργασία μας και δεσμεύθηκε για την υλοποίηση της πρώτης πληρωμής των Φορέων το συντομότερο. 

Στο προσωρινό Διοικητικό Συμβούλιο συμμετέχει ο Δημήτρης Μπαρδακίδης, Γενικός Διευθυντής και Επικεφαλής Στρατηγικής Ανάπτυξης Πρωτογενούς Τομέα της ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης.

Επισυνάπτεται το σχετικό Δελτίο Τύπου.

Η εταιρεία ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης έχει λάβει έγκριση για παροχή στήριξης στο πλαίσιο του υπο-Μέτρου 2.1, ως Φορέας Παροχής Γεωργικών Συμβουλών για την ευρύτερη περιοχή της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Με τη ιδιότητα της ως Φορέας Παροχής Γεωργικών Συμβουλών, η ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης θα προσφέρει αξιόπιστες, εξειδικευμένες και εξατομικευμένες συμβουλές σε όλους τους γεωργικούς παραγωγούς της Περιφέρειας. Οι αγρότες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερώνονται για τις προηγμένες πρακτικές καλλιέργειας, τις βέλτιστες τεχνικές προστασίας των φυτών, την αποτελεσματική διαχείριση του εδάφους και των πόρων και πολλά άλλα θέματα που αφορούν τη γεωργική παραγωγή.

Διαβάστε περισσότερα για τα πακέτα Γεωργικών Συμβουλών που προσφέρονται στα πλαίσια του Υπομέτρου 2.1: «Χρήση συμβουλευτικών υπηρεσιών στο γεωργικό τομέα – Στήριξη για αποκόμιση οφέλους από τη χρήση συμβουλευτικών υπηρεσιών».