Σεμινάριο Περιβαλλοντικής Διαχείρισης

Time to read
less than
1 minute
Read so far

November 18, 2020 - 13:08
0 comments

Εξειδίκευση στην Πράσινη Επιχειρηματικότητα, σε προστασία Φυσικών Πόρων και σε Βιοκαλλιέργειες

Τι αφορά το σεμινάριο;

Το σεμινάριο διοργανώνεται από το Eurotraining στα πλαίσια του EnvironmentYou του Interreg VA Ελλάδα-Βουλγαρία 2014-2020 και προσφέρει μια ευκαιρία εκπαίδευσης και απόκτησης εξειδικευμένων δεξιοτήτων με σεβασμό στο περιβάλλον και τις νέες ευκαιρίες στην αγορά εργασίας. Το επιχειρηματικό περιβάλλον είναι μέρος του φυσικού περιβάλλοντος και αξιοποιεί τους διαθέσιμους πόρους , όπως τη γη, τον αέρα και την θάλασσα για να παράγει προϊόντα και υπηρεσίες που τροφοδοτούν την «πραγματική οικονομία». Το σεμινάριο μπορεί να ενισχύσει τις γνώσεις των συμμετεχόντων σχετικά με την εφαρμογή μοντέρνων συστημάτων Περιβαλλοντικής Διαχείρισης σε μικρο-μεσαίες επιχειρήσεις, την ανάπτυξη επιχειρηματικών ιδεών, την αξιοποίηση Φυσικών Πόρων και την υλοποίηση Βιοκαλλιεργειών σε ορεινές περιοχές.

Ποιοι είναι οι στόχοι του σεμιναρίου;

  • Η εξοικείωση των συμμετεχόντων με την αποτελεσματική χρήση περιβαλλοντικών συστημάτων και η γνωριμία τους με τα οφέλη της πράσινης επιχειρηματικότητας και των eco- friendly επιχειρήσεων.
  • Η ενημέρωση για τη σημασία αξιοποίησης των φυσικών πόρων μέσων επιχειρηματικών δραστηριοτήτων και η κατανόηση των οφελών της βιολογικής γεωργίας και των βιολογικών προϊόντων.

Σε ποιους απευθύνεται το σεμινάριο;

Σε νέους, NEETs (Not in Education, Employment, or Training), αγρότες, εν δυνάμει επιχειρηματίες και γενικότερα κάθε ενδιαφερόμενο σε Συστήματα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης ή σε πράσινη επιχειρηματικότητα με στόχο την προστασία των φυσικών πόρων και τη μείωση του αποτυπώματος του άνθρακα, στην περιοχή παρέμβασης. Οι εκπαιδευόμενοι θα πρέπει να ανήκουν στις Περιφέρειες Κεντρικής Μακεδονίας και Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης.

Ποια είναι τα εκπαιδευτικά προγράμματα του σεμιναρίου;

Τα τέσσερα εκπαιδευτικά προγράμματα είναι τα ακόλουθα:

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα 1: Eco – friendly Business (30 Ώρες)
Εκπαιδευτικό πρόγραμμα 2: Environmental Management Systems (30 Ώρες)
Εκπαιδευτικό πρόγραμμα 3: Natural Resources protection through business activities (30 Ώρες)
Εκπαιδευτικό πρόγραμμα 4: Bio – agriculture mainly in mountainous area (30 Ώρες)

Πώς μπορώ να παρακολουθήσω το σεμινάριο;

Εξ Αποστάσεως:
στη διαδραστική πλατφόρμα τηλεκατάρτισης www.emathisi.gr με χρήση Σύγχρονων εργαλείων (Teleconference) και Ασύγχρονου εκπαιδευτικού υλικού (flipping books, interactive content, videos, role playing games, quizzes).

Δια Ζώσης:
Στους πλήρως εξοπλισμένους και οργανωμένους χώρους εκπαίδευσης της EUROTraining Θεσσαλονίκης: Χρ. Πίψου 9, 2ος όροφος, Θεσσαλονίκη. 
Στο Επιμελητήριο Δράμας: Λ. Λαμπριανίδη 40, Δράμα.
Πληροφορίες 2310 508410

Διαβάστε περισσότερα και εξασφαλίστε τη δωρεάν συμμετοχή σας