Νέο πρακτικό εργαστήριο από το #DigiAgriFood

Time to read
less than
1 minute
Read so far

January 22, 2024 - 12:49
0 comments

H ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης, με υπερηφάνεια στηρίζει, ως Partner, Communication & Innovation Mediator του #DigiAgriFood, του πρώτου Ευρωπαϊκού Κόμβου Ψηφιακής Καινοτομίας στον τομέα της Αγροδιατροφής στην Ελλάδα,  το νέο πρακτικό εργαστήριο που διοργανώνει ο κόμβος.

Το τριήμερο workshop, το οποίο θα έχει ως αντικείμενο την Ανάλυση Τροφίμων και την Υψηλής Απόδοσης Χρωματογραφία (HPLC), θα πραγματοποιηθεί στις 1 έως 3 Μαρτίου 2024 στις εγκαταστάσεις του Τμήματος Μοριακής Βιολογίας & Γενετικής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, στην Αλεξανδρούπολη. Εισηγητές του θα είναι ο καθηγητής Εφαρμοσμένης Βιοτεχνολογίας, Δρ. Ιωάννης Κουρκουτάς και οι έμπειροι ερευνητές, Παρασκευή Σωμαλού και Γρηγόριος Νέλιος.

Την πρώτη μέρα του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να βιώσουν μια εικονική βουτιά στη θεωρία της Υψηλής Απόδοσης Χρωματογραφίας, ενώ οι υπόλοιπες δύο ημέρες θα είναι αφιερωμένες στην πρακτική εξάσκηση. 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους για δωρεάν συμμετοχή στο εργαστήριο μέχρι τις 20 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 14:00, στον παρακάτω σύνδεσμο:  https://forms.gle/a2cdACH69seDHQDH6.

Οι αιτήσεις θα αξιολογηθούν με βάση τη σειρά υποβολής τους, καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες. Σημειώνεται ότι θα γίνουν δεκτές αιτήσεις συμμετοχής και από εργαζόμενους της βιομηχανίας τροφίμων. 

Προτείνεται στους συμμετέχοντες να φέρουν τα δικά τους τρόφιμα για ανάλυση.