Ξεκίνησαν οι μεταβιβάσεις δικαιωμάτων βασικής ενίσχυσης για το 2018

Time to read
less than
1 minute
Read so far

March 22, 2018 - 10:19
0 comments

Ανοιχτή για την καταχώρηση αιτήσεων μεταβίβασης δικαιωμάτων βασικής ενίσχυσης είναι πλέον η διαδικτυακή εφαρμογή του ΟΠΕΚΕΠΕ για το έτος 2018.  Οι σχετικές αιτήσεις μεταβίβασης δικαιωμάτων θα πρέπει να υποβληθούν και να οριστικοποιηθούν το αργότερο μέχρι τις 15 Μαϊου.

Καθώς η αίτηση μεταβίβασης υποβάλλεται στον ΟΠΕΚΕΠΕ υποχρεωτικά με τη χρήση ηλεκτρονικής μεθόδου απαιτείται και οι δύο συμβαλλόμενοι (μεταβιβαστής και νέος δικαιούχος) αρχικά να κάνουν εγγραφή στο online σύστημα του ΟΠΕΚΕΠΕ μέσω της  ιστοσελίδας https://registration.dikaiomata.gr/user_registration .

Διευκρινίζεται ότι οι ενδιαφερόμενοι οι οποίοι έχουν ήδη εγγραφεί στην παραπάνω φόρμα για την υποβολή της Ενιαίας Αίτησης 2018  ή έχουν υποβάλλει αίτηση στα γεωργοπεριβαλλοντικά μέτρα (Βιολογικές Καλλιέργειες, Κομφούζιο, Νιτρορύπανση) δεν απαιτείται να παραλάβουν εκ νέου κωδικό. Σε κάθε περίπτωση κάθε ένας από τους συμβαλλόμενους θα πρέπει να έχει ένα προσωπικό email για να ολοκληρώσει την εγγραφή του στο σύστημα και να ξεκινήσει τη διαδικασία της μεταβίβασης.

Αίτηση εγγραφής για δημιουργία προσωπικού λογαριασμού μπορούν να υποβάλουν μόνο οι μεταβιβαστές της αίτησης μεταβίβασης ή σε περίπτωση κληρονομιάς οι κληρονόμοι, προκειμένου να λάβουν κωδικό και να υποβάλλουν ηλεκτρονικά την αίτηση μεταβίβασης.

Δείτε εδώ τη σχετική εγκύκλιο . 

Δείτε τα απαραίτητα δικαιολογητικά για τις μεταβιβάσεις δικαιωμάτων 2018  ανα κατηγορία στα επισυναπτόμενα αρχεία. 

Για δωρεάν συμβουλευτική και ενημέρωση από τα στελέχη μας καλέστε άμεσα στα γραφεία μας σε Ξάνθη (2541083370) και Χρυσούπολη (2591023888).