"Γνώρισε την enateam": Τσακιρίδου Ζωή

Time to read
less than
1 minute
Read so far

"Γνώρισε την enateam": Τσακιρίδου Ζωή

0 comments

Πόσο καιρό εργάζεστε στην ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης;

3,5 έτη

Με τι ασχολείστε στην ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης;

Απασχολούμαι στην Οικονομική Διεύθυνση της εταιρείας με ό,τι αυτό συνεπάγεται.
Παράλληλα, αναλαμβάνω καθήκοντα και από άλλα πόστα, όπως π.χ. τεχνική στήριξη στην εκπόνηση μελετών και διαχείριση επενδυτικών προγραμμάτων, υποδοχή και εξυπηρέτηση πελατών, μαζική αποστολή sms, συμπλήρωση αιτήσεων επιστροφής ΦΠΑ αγροτών, εκπαίδευση προσωπικού στο πληροφοριακό σύστημα που χρησιμοποιεί η εταιρεία.

Τι σας αρέσει περισσότερο σχετικά με τη δουλειά σας στην ena;

Αυτό που μου αρέσει περισσότερο στη δουλειά μου είναι το εργασιακό περιβάλλον τόσο σε υλικοτεχνικές υποδομές, όσο και στις ανθρώπινες σχέσεις που διατηρούν τα στελέχη μεταξύ τους.
 

Πώς ξεκινήσατε να ασχολείστε με το αντικείμενο εργασίας σας;

Ξεκίνησα να ασχολούμαι με το συγκεκριμένο επάγγελμα αμέσως μετά τις σπουδές μου και αφού ολοκλήρωσα την πρακτική μου άσκηση στην εταιρεία ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης, συνεχίζω και εργάζομαι εδώ μέχρι και σήμερα.

Με τι ασχολείστε όταν δεν είστε στη δουλειά;

Όταν δεν βρίσκομαι στη δουλειά μου αρέσει να συναναστρέφομαι με την οικογένεια και τους φίλους μου, να πηγαίνω cinema, για ψάρεμα, για ποδήλατο και φυσικά λατρεύω να ταξιδεύω.

Τι συμβουλή θα δίνατε στους ανθρώπους που εξυπηρετείτε καθημερινά στην ena;

Η συμβουλή που θα ήθελα να δώσω στους αγαπητούς μας πελάτες είναι να απολαμβάνουν την κάθε μέρα, να τολμούν και να κυνηγούν τα όνειρά τους. 

 

Tags: