"Γνώρισε την enateam": Νεσληχάν Χουσεϊν-Μπασιά

Time to read
less than
1 minute
Read so far

"Γνώρισε την enateam": Νεσληχάν Χουσεϊν-Μπασιά

0 comments

Ποιες είναι οι σπουδές σας;

Σπούδασα στο τμημα Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Εξ αρχής αναζητούσα μια εταιρία, όπου οι δραστηριότητες της να έχουν άμεση σχέση με το αντικείμενο σπουδών μου. Οπότε επέλεξα την ena για τον παραπάνω λόγο και επιπλέον επειδή έχει καλή φήμη και ασχολείται με διάφορους τομείς, οπότε θα μπορέσω να λάβω πολλές γνώσεις και διαφορετικές εμπειρίες. 

Ασχολούμαι με τις Συμβουλευτικές Υπηρεσίες  Δευτερογενούς Τομέα (Προγράμματα ΕΣΠΑ)

Ο τρόπος συνεργασίας και αντιμετώπισης του κάθε project, το ομαδικό πνεύμα, το ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον και οι άνθρωποι της εταιρίας που σε βοηθούν να προσαρμοστείς από την πρώτη στιγμή και να γίνεις ena με την ομάδα. Θα την πρότεινα ανεπιφύλακτα, καθώς αποτελεί μια πολύ καλή αρχή  για να αποκτήσει κάποιος εργασιακή εμπειρία σ'ένα ευχάριστο περιβάλλον και δίπλα σε ανθρώπους με γνώση και εμπειρία.

Δημιουργική εμπειρία, γεμάτη με καινούριες γνώσεις και άψογη συνεργασία με συναδέλφους που είναι πάντα πρόθυμοι να λύσουν τις απορίες σου με χαμόγελο. Συνεχής εκπαίδευση και ενημέρωση. Η εμπειρία μου στην ena μου έδωσε την ευκαιρία να ασχοληθώ για πρώτη φορά με το αντικείμενο σπουδών μου σε ένα πραγματικό εργασιακό περιβάλλον και ταυτόχρονα να ενισχύσω το βιογραφικό μου. Επιπλέον, δίνοντας μου τη δυνατότητα να γνωρίσω από κοντά τις προκλήσεις των σύγχρονων επιχειρήσεων η εμπειρία αυτή θα με βοηθήσει να αποφασίσω τα επόμενα βήματα μου σε σχέση με τις μετέπειτα σπουδές μου.

Σίγουρα να κάνουν πρακτική και να επιλέξουν μια επιχείρηση, η οποία είναι καταξιωμένη και με καλή φήμη, για να έχουν την δυνατότητα τόσο να πάρουν όσες περισσότερες γνώσεις μπορούν όσο και πέρα απ'αυτό να δοκιμαστούν σε πραγματικές συνθήκες εργασίας.

Στην παρούσα φάση βρίσκομαι στην αναζήτηση κάποιου μεταπτυχιακού τίτλου για να ενισχύσω τις σπουδές μου και παράλληλα θα με ενδιέφερε η εύρεση μιας μόνιμης δουλειάς.

Η υπευθυνότητα, εργασιακή συνέπεια, διάθεση συνεργασίας, ομαδικότητα και οργανωτικότητα.

Θα έλεγα πως η ιδανική εταιρεία για μένα θα έπρεπε να είναι:

  • Σχετική με το αντικείμενο μου
  • Καταξιωμένη

Με:

  • Καλή Φήμη
  • Καλές συνθήκες εργασίας
  • Δυνατότητα εξέλιξης
  • Ενασχόληση με διάφορους τομείς

Ναι, θα ήθελα!

Tags: