"Γνώρισε την enateam": Λάμπρος Εξίογλου

Time to read
less than
1 minute
Read so far

"Γνώρισε την enateam": Λάμπρος Εξίογλου

0 comments

Αυτή την εβδομάδα στο Meet the Team, σας συστήνουμε τον Λάμπρο, σύμβουλο Ανάπτυξης Πρωτογενούς Τομέα στην ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης.  

Πόσο καιρό εργάζεστε στην ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης;

4,5 χρόνια.

Με τι ασχολείστε στην ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης;

Ο κύριος τομέας απασχόλησης μου είναι η συμβουλευτική υποστήριξη, η υποβολή αιτήσεων ένταξης, η τεχνική στήριξη κατά την υλοποίηση και η υποβολή αιτημάτων πληρωμής σε διάφορες δράσεις του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης, όπως τα Σχέδια Βελτίωσης, οι Νέοι Γεωργοί, οι Γεωργοπεριβαλλοντικές Δράσεις κ.α.

Τι σας αρέσει περισσότερο σχετικά με τη δουλειά σας στην ena;

Η διαχείριση project και η παροχή υπηρεσιών συμβουλευτικής στήριξης σε επενδυτές (κατά βάση του αγροτικού τομέα) της ευρύτερης περιοχής της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης. 

Πώς ξεκινήσατε να ασχολείστε με το αντικείμενο εργασίας σας;

Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών μου στον κλάδο της Γεωπονίας, εργάστηκα για διάστημα 5 μηνών, μέσω προγράμματος Κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ, σε θέση Γεωπόνου στη Δ.Ε. Σταυρούπολης. Ο επόμενος και τελευταίος έως σήμερα χώρος εργασίας είναι η εταιρεία ena. 

Με τι ασχολείστε όταν δεν είστε στη δουλειά;

Τον περισσότερο εξωεργασιακό χρόνο, πέρα των κοινωνικών συναναστροφών, τον αφιερώνω στην ενασχόληση μου με το μπάσκετ.

Τι συμβουλή θα δίνατε στους παραγωγούς ;

Να είναι  επαγγελματίες και παρακολουθώντας τις εξελίξεις στον τομέα τους από επίσημη πηγή πληροφόρησης, να είναι ανοιχτοί στο να συζητήσουν προτάσεις για στοχευμένες επενδύσεις, νέες καλλιέργειες ή καλλιεργητικές τεχνικές και να προσπαθούν κρατώντας τη γνώση και την εμπειρία που τους δόθηκε από τις προηγούμενες γενιές να πρωτοπορούν και να φτάσουν εάν είναι δυνατόν στο επόμενο επίπεδο.  

Tags: