Ξεκινάει σήμερα η εβδομάδα #IamRemarkable της Google

Time to read
less than
1 minute
Read so far

November 12, 2020 - 14:03
0 comments

Τι είναι η #IamRemarkable

H #IamRemarkable είναι μια πρωτοβουλία της Google που δίνει τη δυνατότητα  στις γυναίκες και άλλες υποεκπροσωπούμενες ομάδες να γιορτάσουν τα επιτεύγματα τους στο χώρο εργασίας αλλά και πέραν αυτού.  Η εβδομάδα #IamRemarkable 2020 (12-19 Νοεμβρίου 2020), είναι μια ψηφιακή εμπειρία ανοιχτή σε όλους με διαδικτυακές ομιλίες, online workshops και προκλήσεις ενίσχυσης της αυτοπεποίθησης. Μέχρι τον περασμένο Σεπτέμβριο πάνω από 140000 άνθρωποι συμμετείχαν στις δράσεις της #ΙamRemarkable και στα 10000 workshops που πραγματοποιήθηκαν στα πλαίσια της σε περισσότερες από 130 χώρες σε όλο τον κόσμο. 

Τι θα κερδίσεις με τη συμμετοχή σου στην #IamRemarkable

Πολλοί από μας δυσκολευόμαστε να μιλήσουμε για τα προσωπικά μας επιτεύγματα. Άγραφοι πολιτισμικοί κανόνες που προωθούν τη σεμνότητα σε σχέση με το φύλο και άλλα χαρακτηριστικά των ανθρώπων καθώς και το "σύνδρομο απατεώνων" μπορούν να αποτρέψουν οποιονδήποτε να αναγνωρίσει τα αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά του και να εκφράσει τα επιτεύγματά του.

Οι ομιλίες και τα workshops στα πλαίσια της εβδομάδας #ΙamRemarkable δίνουν έμφαση στη σημασία της αυτοπροώθησης στην προσωπική και επαγγελματική ζωή και παρέχουν στους συμμετέχοντες τα κατάλληλα εργαλεία για την απόκτηση της δεξιότητας αυτής. Συμμετέχοντας στις δράσεις αυτές μπορείς να ενισχύσεις την αυτοπεποίθηση και τη δύναμη της πειθούς σου, μαθαίνοντας να παρουσιάζεις σωστά τον εαυτό σου,αλλά και να προωθείς και να γιορτάζεις τις επιτυχίες και τα επιτεύγματα σου. 

Οι στόχοι της #IamRemarkable

Η πρωτοβουλία #IamRemarkable επιχειρεί:

  • Να βελτιώσει την κινητοποίηση και τις δεξιότητες αυτοπροώθησης των γυναικών και των υπόλοιπων υποεκπροσωπούμενων ομάδων 
  • Να προκαλέσει την κοινωνική αντίληψη σχετικά με την αυτοπροώθηση

Μάθε περισσότερα για την πρωτοβουλία και την εβδομάδα #IamRemarkable της Google. 

Δηλώστε συμμετοχή  στις δράσεις που σας ενδιαφέρουν.