Εκδηλώσεις

E.g., 27/09/2023

Εκδήλωση στην Ξάνθη με Τίτλο: “Τα σημαντικά σημεία της Νέας ΚΑΠ και των Νέων Σχεδίων Βελτίωσης“

enateam's picture
Submitted by enateam on Wed, 03/22/2023 - 13:08
 
Η ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης, με την πλούσια εμπειρία και τεχνογνωσία της, στέκεται για ακόμα μια φορά στο πλευρό των αγροτών, και σας προσκαλεί στην εκδήλωση με τίτλο: “Τα σημαντικά σημεία της Νέας ΚΑΠ 2023-2027 και των Νέων Σχεδίων Βελτίωσης“, όπου θα παρουσιαστούν τα οφέλη στήριξης προς τις γεωργικές εκμεταλλεύσεις και θα δοθούν χρήσιμες απαντήσεις.
 

Εκδήλωση στην Χρυσούπολη με Τίτλο: “Τα σημαντικά σημεία της Νέας ΚΑΠ και των Νέων Σχεδίων Βελτίωσης“

enateam's picture
Submitted by enateam on Wed, 03/22/2023 - 12:46
 
Η ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης, με την πλούσια εμπειρία και τεχνογνωσία της, στέκεται για ακόμα μια φορά στο πλευρό των παραγωγών, και σας προσκαλεί στην εκδήλωση με τίτλο: “Τα σημαντικά σημεία της Νέας ΚΑΠ 2023-2027 και των Νέων Σχεδίων Βελτίωσης“, όπου θα παρουσιαστούν τα οφέλη στήριξης προς τις γεωργικές εκμεταλλεύσεις και θα δοθούν χρήσιμες απαντήσεις.
 
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 27 Μαρτίου και ώρα 18:00, στο Δημοτικό Αμφιθέατρο της Χρυσούπολης.

Εβρίτικα Κελλάρια: AgroWasteCompost - Τελικά Αποτελέσματα Έργου

enateam's picture
Submitted by enateam on Mon, 02/06/2023 - 10:47

 

Η εταιρεία Εβρίτικα Κελλάρια ΑΕ σας προσκαλεί στην εκδήλωση με τίτλο: "Αξιοποίηση γεωργικών παραπροϊόντων στην παραγωγή οργανικών εδαφοβελτιωτικών μέσω κομποστοποίησης - AgroWasteCompost (Τελικά αποτελέσματα έργου)".

Αγροθράκη A.E. | Εκδήλωση με τίτλο: Ανάπτυξη καινοτόμων ζωοτροφών

enateam's picture
Submitted by enateam on Mon, 01/09/2023 - 12:18
 
Η εταιρεία "Αγροθράκη Α.Ε. –Σταυρακάρας Παναγιώτης Εμπόριο Αγροτικών Προϊόντων" σας προσκαλεί στην εκδήλωση με τίτλο: "Ανάπτυξη καινοτόμων ζωοτροφών με αντιμικροβιακή ή/ και αυξητική δραστηριότητα από εδώδιμα βότανα με υψηλή περιεκτικότητα σε βιοδραστικές ενώσεις".
 

Εκδήλωση: Οι νέες χρηματοδοτήσεις για την Έρευνα και την Καινοτομία

enateam's picture
Submitted by enateam on Wed, 09/21/2022 - 12:14

Η ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης ως ανάδοχος φορέας για τη λειτουργία της Thinc Thrace incubator, της πρώτης πανεπιστημιακής θερμοκοιτίδας στη Βόρεια Ελλάδα, σας ενημερώνει για τις νέες αναπτυξιακές πρωτοβουλίες της θερμοκοιτίδας.

Ολοκλήρωση εκδήλωσης: "Χρηματοδοτικά εργαλεία για την επιχείρηση μου"

September 15, 2022 - 09:35
0 comments

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση “Χρηματοδοτικά εργαλεία για την επιχείρησή μου”, που διοργανώθηκε από την ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης σε συνεργασία με την ομάδα έργου #RemicroLOCAL του ΚΕΠΑ.

Ολοκλήρωση εκδήλωσης: Ψηφιακά Εργαλεία ΜΜΕ - Γεωργία Ακριβείας

September 08, 2022 - 11:53
0 comments

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση “Ψηφιακά Εργαλεία ΜΜΕ - Γεωργία ακριβείας”, που διοργανώθηκε από την ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης, μέσω της νέας της υπηρεσίας #enaevents, σε συνεργασία με την εταιρεία farmB.

Pages