Εκδηλώσεις

E.g., 04/10/2022

Εκδήλωση: Οι νέες χρηματοδοτήσεις για την Έρευνα και την Καινοτομία

enateam's picture
Submitted by enateam on Wed, 09/21/2022 - 12:14

Η ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης ως ανάδοχος φορέας για τη λειτουργία της Thinc Thrace incubator, της πρώτης πανεπιστημιακής θερμοκοιτίδας στη Βόρεια Ελλάδα, σας ενημερώνει για τις νέες αναπτυξιακές πρωτοβουλίες της θερμοκοιτίδας.

Ολοκλήρωση εκδήλωσης: "Χρηματοδοτικά εργαλεία για την επιχείρηση μου"

September 15, 2022 - 09:35
0 comments

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση “Χρηματοδοτικά εργαλεία για την επιχείρησή μου”, που διοργανώθηκε από την ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης σε συνεργασία με την ομάδα έργου #RemicroLOCAL του ΚΕΠΑ.

Ολοκλήρωση εκδήλωσης: Ψηφιακά Εργαλεία ΜΜΕ - Γεωργία Ακριβείας

September 08, 2022 - 11:53
0 comments

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση “Ψηφιακά Εργαλεία ΜΜΕ - Γεωργία ακριβείας”, που διοργανώθηκε από την ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης, μέσω της νέας της υπηρεσίας #enaevents, σε συνεργασία με την εταιρεία farmB.

Εγκαίνια Θερμοκοιτίδας Δ.Π.Θ.: Thinc Thrace incubator

July 04, 2022 - 13:09
0 comments

Την Πέμπτη, 30 Ιουνίου, στο νέο της χώρο, στον 3ο όροφο του Κτιρίου Β στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας 12, στην Ξάνθη, εγκαινιάστηκε η Θερμοκοιτίδα Επιχειρήσεων του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης Thinc - Thrace incubator.

Ολοκλήρωση εκδήλωσης eMT cluster στη Δράμα "Ψηφιακός Μετασχηματισμός Επιχειρήσεων στην ΑΜΘ"

June 08, 2022 - 11:20
0 comments
Με μεγάλη επιτυχία και με τη συμμετοχή πολλών επιχειρήσεων της ευρύτερης περιοχής της Δράμας, που μας τίμησαν με την παρουσία τους, ολοκληρώθηκε η πρώτη εκδήλωση του κύκλου ενημέρωσης και παρουσίασης λύσεων Ψηφιακού Μετασχηματισμού με θέμα: “Ψηφιακός Μετασχηματισμός Επιχειρήσεων στην ΑΜΘ”. 
 

Pages