Σοφία Αργυριάδου

enateam's picture

Υπεύθυνη τμήματος Marketing

Τμήμα Εφαρμοσμένης Πληροφορικής, Σχολή Οικονομικών και Κοινωνικών Επιστημών, ΠΑΜΑΚ

Μεταπτυχιακό στην Τεχνολογίες Συστημάτων Μικροηλεκτρονικής & Πληροφορικής (Δίκτυα Υπολογιστών), ΔΠΘ

Μaster in Business Administration (MBA), Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο

Είμαι η Σοφία και εργάζομαι στην ena από το 2017.

Μετά την αποφοίτηση μου από το τμήμα Εφαρμοσμένης Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, ολοκλήρωσα το μεταπτυχιακό μου  στα Δίκτυα και στη συνέχεια στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, ψάχνοντας να βρω εκείνο το αντικείμενο που θα με έκανε να πηγαίνω χαμογελαστή το πρωί στη δουλειά. Κάπου στην πορεία ανακάλυψα το marketing και με κέρδισε γιατί για μένα είναι ένας μοναδικός τρόπος να αποκτήσει κάθε άνθρωπος, επιχείρηση ή οργανισμός μια μοναδική εικόνα και "φωνή" προς τον έξω κόσμο. Στην ena βρήκα ανθρώπους που μοιράζονται αυτή την ιδέα μαζί μου και έτσι ξεκίνησα την ενασχόληση μου με το μαγευτικό κόσμο του marketing.   

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας μου στην εταιρεία βέβαια έχω ασχοληθεί με αρκετά  διαφορετικά πράγματα, αποκτώντας εμπειρία και γνώσεις που βρίσκω εξαιρετικά χρήσιμα και αξιοποιώ καθημερινά στο τρέχον βασικό αντικείμενο απασχόλησης μου, το marketing. Στην παρούσα φάση ασχολούμαι κατά κύριο λόγο με την ψηφιακή και διαδικτυακή παρουσία της ena στο εταιρικό website και τα social media και γενικότερα με το digital marketing της εταιρίας τόσο σε επίπεδο στρατηγικής όσο και σε επίπεδο υλοποίησης.  

Αυτό που μου άρεσε από την πρώτη κιόλας επαφή μου με την ena είναι το σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον που προσφέρει ευκαιρίες εξέλιξης και προσωπικής ανάπτυξης αλλά και η δυναμική της ομάδας της enateam. Στη δουλειά μου λατρεύω το ότι μπορώ να δοκιμάζω καινούρια πράγματα και να βλέπω άμεσα τα αποτελέσματα τους από τις αντιδράσεις του κοινού εντός και εκτός της εταιρίας.       

Εκτός γραφείου είμαι μια μαμά πλήρους ωραρίου, αλλά καταφέρνω να ξεκλέβω έστω και λίγο χρόνο από τη φροντίδα της οικογένειας για να διαβάζω, να βλέπω φίλους και να πηγαίνω σινεμά. Δε χάνω επίσης ευκαιρία για περισσότερη επιμόρφωση συμμετέχοντας συχνά σε σεμινάρια και workshops.   

Η συμβουλή της Σοφίας:

 

Κάθε σύγχρονος άνθρωπος στην αγορά εργασίας θα πρέπει να μάθει να προβάλλει και να παρουσιάζει τον εαυτό ή/και την επιχείρηση του σωστά σε κάθε κατάλληλη ευκαιρία που του δίνεται και να προσπαθεί να μη μένει πίσω από τις τεχνολογικές εξελίξεις και τις επιταγές της εποχής μας. Όλοι θα πρέπει να θυμόμαστε επίσης πως ποτέ δεν είναι αργά για νέες και περισσότερες γνώσεις.  

 

 

#enamember