Λάμπρος Εξίογλου

enateam's picture

Σύμβουλος Ανάπτυξης Πρωτογενούς Τομέα

Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος, Σχολή Γεωπονικών Επιστημών, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Γεια σας είμαι ο Λάμπρος και εργάζομαι στην ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης από το 2014.

Ασχολούμαι με την συμβουλευτική υποστήριξη, την υποβολή αιτήσεων ένταξης, την τεχνική στήριξη κατά την υλοποίηση και την υποβολή αιτημάτων πληρωμής σε διάφορες δράσεις του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης, όπως τα Σχέδια Βελτίωσης, οι Νέοι Γεωργοί , οι Γεωργοπεριβαλλοντικές δράσεις κ.α. Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών μου στο Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής & Αγροτικού Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, εργάστηκα για 5 μήνες μέσω του προγράμματος Κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ, ως γεωπόνος στη Δ.Ε. Σταυρούπολης.  Ο αμέσως επόμενος εργασιακός χώρος, όπου βρίσκομαι μέχρι σήμερα είναι η ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης.

Στη δουλειά μου στην ena μου αρέσει η πρόκληση του να διαχειρίζομαι διάφορα project και να βοηθάω τους επενδυτές του αγροτικού κατά βάση τομέα της ευρύτερης περιοχής της ΠΑΜΘ να αναπτυχθούν, παρέχοντας τους συμβουλευτική υποστήριξη.

Εκτός ωρών και χώρου εργασίας ασχολούμαι με το μπάσκετ.

Η συμβουλή του Λάμπρου:

Οι παραγωγοί θα πρέπει πλέον να είναι και αυτοί  επαγγελματίες.  Να παρακολουθούν τις εξελίξεις στον τομέα τους από επίσημη πηγή πληροφόρησης, να είναι ανοιχτοί στο να συζητήσουν προτάσεις για στοχευμένες επενδύσεις, νέες καλλιέργειες ή καλλιεργητικές τεχνικές και να προσπαθούν κρατώντας τη γνώση και την εμπειρία που τους δόθηκε από τις προηγούμενες γενιές να πρωτοπορούν και να φτάσουν εάν είναι δυνατόν στο επόμενο επίπεδο.

#enamember