Ζωή Τσακιρίδου

enateam's picture

Διεύθυνση Οικονομικών

Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων, Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Γεια σας, είμαι η Ζωή και είμαι στην ομάδα της ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης από το 2015. Είμαι πτυχιούχος του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων της Σχολής Διοίκησης & Οικονομίας του ΤΕΙ Καβάλας. Στην ena απασχολούμαι κατά κύριο λόγο στη Διεύθυνση Οικονομικών. Η ενασχόληση μου με το συγκεκριμένο αντικείμενο ξεκίνησε αμέσως μετά τις σπουδές μου. Για την ακρίβεια, αφού ολοκλήρωσα την πρακτική μου άσκηση στην ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης έγινα και επισήμως μέλος της ομάδας. 

Παράλληλα με τη διαχείριση των οικονομικών της ena, αναλαμβάνω υποστηρικτικά καθήκοντα και από άλλα πόστα όπως παραδείγματος χάριν την τεχνική στήριξη στην εκπόνηση μελετών και διαχείριση επενδυτικών προγραμμάτων και την υποδοχή και εξυπηρέτηση πελατών. Στα καθήκοντα μου επίσης περιλαμβάνονται πολλά διαφορετικά επιπλέον αντικείμενα όπως η μαζική αποστολή sms, η συμπλήρωση αιτήσεων επιστροφής ΦΠΑ αγροτών και η εκπαίδευση του προσωπικού στο πληροφοριακό σύστημα που χρησιμοποιεί η εταιρεία.

Αυτό που μου αρέσει περισσότερο στη δουλειά μου είναι το εργασιακό περιβάλλον της ena με τις άριστες υλικοτεχνικές υποδομές και τις ανθρώπινες σχέσεις που διατηρούν τα στελέχη μεταξύ τους.

Όταν δε βρίσκομαι στη δουλειά, μου αρέσει να συναναστρέφομαι την οικογένεια και τους φίλους μου, πηγαίνω cinema, για ψάρεμα ή για ποδήλατο. Όταν μου δίνεται η ευκαιρία λατρεύω επίσης να ταξιδεύω.  

Η συμβουλή της Ζωής:

Η συμβουλή που θα ήθελα να δώσω στους αγαπητούς μας πελάτες είναι να απολαμβάνουν την κάθε μέρα, να τολμούν και να κυνηγούν τα όνειρά τους.

 

#enamember
Wednesday, October 1, 2014