Το επιχειρηματικό σχέδιο που κατατέθηκε τον Μάιο του 2013 εγκρίθηκε και η επιχείρηση εντάχθηκε σαν υπό σύσταση τον Οκτώβριου του 2013 στο πρόγραμμα Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου – Υπηρεσιών, με τη συγχρηματοδότηση των ΠΕΠ ΑΜΘ (ΕΣΠΑ 2007-2013) με ποσοστό επιδότησης 60%.
Η επιχείρηση έκανε έναρξη στις 3 Απριλίου 2014 και η εγκαταστάθηκε στο 5o χιλιόμετρο Ξάνθης - Λεύκης.
Συγκεκριμένα υλοποιήθηκαν δαπάνες κτηριακών διαμορφώσεων και προμήθειας όλου του αιτούμενου εξοπλισμού για την χρήση του ως μονάδα παραγωγής ζυμαρικών, δαπάνες λογισμικού, δαπάνες προστασίας περιβάλλοντος και εξοικονόμησης ενέργειας, δαπάνες πιστοποίησης κατά ISO 22000 – HACCP, δαπάνες προβολής καθώς και λειτουργικές δαπάνες.