Το Interactive Workshop "CityLab meets SKG.Education" στο #enahub

Time to read
less than
1 minute
Read so far

December 07, 2023 - 13:55
0 comments

Με μεγάλη χαρά θα φιλοξενήσουμε την ερχόμενη Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου 2023, τη δεύτερη μέρα του αλληλεπιδραστικού εργαστηρίου CityLab meets SKG.Education, στο #enahub, σημείο συνάντησης ανθρώπων και ιδεών από κάθε τομέα με κοινό στόχο την ανάπτυξη, την εκπαίδευση, την καινοτομία και την επιχειρηματικότητα. 

Το διήμερο εργαστήριο που θα έχει ως γενική θεματολογία τα Soft Skills, διοργανώνεται από το CityLab με την υποστήριξη του εκπαιδευτικού οργανισμού SKG.Education, του φροντιστηρίου Μέσης Εκπαίδευσης Ηρακλής Ζωγράφος, της εταιρείας ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης και του Xanthi Tech Lab.

Οι εργασίες της πρώτης μέρας με θέμα την Ανάπτυξη Κοινωνικών Δεξιοτήτων απευθύνονται σε μαθητές και θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου,στις 11:00 στις εγκαταστάσεις του Xanthi Tech Lab. Τα θέματα που θα αναπτυχθούν αφορούν την καριέρα, τα επαγγέλματα και τα soft skills καθώς και την επίλυση συγκρούσεων. 

Την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου, στις 11:00, στα γραφεία της ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια του workshop, Ημέρα Καριέρας που απευθύνεται σε φοιτητές. Κατά τη διάρκεια της οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε εργαστήριο δημιουργίας βιογραφικού σημειώματος και σε mock interviews, καθώς και να ακούσουν τις εισηγήσεις σχετικά με την τέχνη των δεξιοτήτων διαπραγμάτευσης και το χάσμα πανεπιστημίου - εργασίας. 

Λίγα λόγια για το CityLab

To CityLab είναι ένα εργαστήριο ιδεών, εντός του οποίου οι νέοι και οι νέες μαθητές και μαθήτριες της Ξάνθης διαμορφώνουν το πρόσωπο της Ξάνθης, που οι ίδιοι και οι ίδιες θα ήθελαν να αντικρίζουν στο εγγύς μέλλον. Πρόκειται για μια τοπική αγορά παραγωγής ιδεών με στοιχεία διαγωνισμού, debates και workshops, όπου στους συμμετέχοντες δίνονται θεματικές-ατζέντες, πάνω στις οποίες οφείλουν να δομήσουν τα project τους.